Emergency First Response (EFR)

Reanimatie en Eerste Hulp Cursus

Klaar zijn voor een noodgeval?

Volg dan één van de Emergency First Response cursussen en leer
reanimeren en eerste hulp verlenen bij een medisch noodgeval.

De cursussen zijn voor een ieder die om een ander geeft en wil leren handelen bij een medisch noodgeval ! Ook voor niet-duikers.

Je leert serieuze medische reddingsvaardigheden aan in een positieve sfeer . Zo bouw je vertrouwen en routine op om in een noodsituatie hulp te verlenen.

De onderstaande EFR cursussen worden verzorgd door onze EFR instructeur Sanne, die een gediplomeerd noodhulpverlener is en tevens Emergency Oxygen Provider Instructeur. Bij alle cursussen wordt ook het
werken met een AED aangeleerd.

  • Reanimatie en eerste hulp bij volwassene (Primary & Secondary Care)

  • Reanimatie en eerste hulp bij kind en zuigeling (Care for Children)

  • Reanimatie en eerste hulp bij volwassene, kind en zuigeling (Primary &
    Secondary Care + Care for Children)

Over EFR

Emergency First Response (EFR) is een wereldwijde reanimatie-, AED- en eerstehulp-opleidingsorga nisatie. EFR heeft meer dan 49.000 instructeurs en ruim 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en het geven van opleidingscursus sen, lesmateriaal en educatieve leerplannen. EFR volgt de meest recente NRR ( Nederlandse Reanimatie Raad ) richtlij nen en voldoet aan de voorschriften van certificatie door The American Council on Exer cise. Voor Nederland betekent dit dat EFR net zoals het NIBHV ook door de ARBO Dienst erkend wordt en tevens geldig is als onderdeel van de BHV (bedijfshulpverlening).

De cursussen zijn gebaseerd op internationaal erkende medische richtlijnen voor hulp in noodg evallen en volgen dezelfde prioriteiten en procedures als professionele hulpverleners .

Verder leren?

Doorgaan voor PADI Rescue Diver