Duiken in het buitenland

Vind je Nederland te koud of wil je gewoon in een vertrouwde sfeer in het buitenland duiken?

Door de jaren heen hebben we een aantal prachtige duikplekken ontdekt.  Wij nemen je graag mee naar onze Europese én Tropische bestemmingen.  Om je dromen vast op gang te brengen, hieronder een paar van onze bestemmingen.


Chalkidiki

Duiken op nog geen 3 uur vliegen? Chalkidiki bestaat uit 3 schiereilanden in het Noordoosten van Griekenland. Chalkidiki heeft het allemaal. Van toeristische plaatsen tot prachtige natuurgebieden met verscholen baaien. Ga mee met een bootduik op zoek naar dolfijnen of duik vanaf het strand en sta oog in oog met een octopus. Staat een duik met een octopus nog op jouw lijstje? Ga dan mee! Neem contact op voor meer informatie.

La Palma

Geen zin om met massa's toeristen te duiken? Ga dan mee naar La Palma en laat je verrassen door de rust en diversiteit van het onderwaterlandschap. Op "La Isla Bonita" is het zowel boven- als onderwater adembenemend. Zin om het zelf te ontdekken? Ne em contact met ons op voor meer informatie.


Bali

Duiken op één van de mooiste duiklocaties ter wereld? Ga mee naar Bali! Het eiland is onderdeel van de koraaldriehoek dus garantie voor een gevarieerde onderwaterwereld. Met de verscheidenheid aan duiklocaties is er voor iedereen wat wils. Ga mee wrakduiken op het Liberty Wreck, manta's spotten bij Nusa Penida, macro-, nacht-, stromingsduiken en nog veel meer. Teveel om op te noemen dus kom het zelf  beleven. Neem contact met ons op voor data en prijzen

Filipijnen

Keus uit meer dan 7.000 eilanden om te duiken? Kom dan naar de Filipijnen en duik op plaatsen die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Ook de Filipijnen liggen midden in de koraaldriehoek dus je zult je zeker niet vervelen. Maak onvergetelijke duiken met zeldzame treshersharks en zeekoeien. Al zin om te gaan?
Neem contact met ons op voor data en prijzen